ЕЛА МАК

УВОЗ-ИЗВОЗ
СТОВАРИШТЕ И ПИЛАНА

КВАЛИТЕТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ !
Since 1994
Mk Eng
Facebook Skype
Контактирајте со нас

View Ela Mak in a larger map
E-mail: elamakdoo@gmail.com
Ул.15 Корпус 6000 – Охрид Македонија
Тел: 046 264 444
Факс: 046 255 383
Моб: 070 232 240, 070 212 296
Чувствувајте се слободни да не контактирате во било кое време потполнувајќи ја формата, да ни се јавите на нашите контакт телефони или да ја посетите нашата компанија.